© Powered by SiteSpirit

 
5.jpg


Route

Vanaf adres of postcode:Vanaf de A27 neemt u afslag Hilversum. Blijft u op de rechter baan. Bij de 3e verkeerslichten rechtsaf de N415 op richting Baarn. Deze drie verkeerslichten zijn binnen een halve kilometer van elkaar, de 2e verkeerslichten zijn niet altijd in gebruik. Op de N415 rijdt u onder de A27 door, richting Baarn, gedurende iets minder dan 3 km. Bij de eerste verkeerslichten gaat u rechtsaf richting Lage Vuursche. Na iets minder dan 3 km, komt u uit op de Dorpsstraat van de Lage Vuursche met het restaurant de Lage Vuursche schuin tegenover u.


Vanaf de A28 Zwolle - Utrecht, neemt u bij Hoevelaken de A1 richting Amsterdam en vervolgens de afslag Baarn- Noord/ Soest. Vanaf de A1, Amsterdam- Enschede kunt u direct de afslag Baarn-Noord/ Soest nemen. U vervolgt de weg richting Baarn, bij de rotonde gaat u rechtdoor. Bij de eerste verkeerslichten rechtsaf richting Hilversum en Lage Vuursche. U vervolgt de weg tot bij de verkeerslichten tegenover de afslag kasteel "Hooge Vuursche". Hier linksaf richting Lage Vuursche. Na iets minder dan 3 kilometer, komt u uit op de Dorpsstraat van de Lage Vuursche met het restaurant De Lage Vuursche schuin tegenover u.


BEREIKBAARHEID MET HET OPENBAAR VERVOER

(bustijden onder voorbehoud)

Vanaf station Hilversum kunt u overdag lijn 59 nemen richting Zeist. Deze bus stopt in het centrum van de Lage Vuursche. Deze bus vertrekt vanaf station Hilversum van maandag tot en met zaterdag om 19 minuten voor het hele uur. De laatste vertrekt om 18.47 uur. Op zondag rijdt er geen bus. Vanaf de halte in de Lage Vuursche vertrekt de bus van maandag tot en met zaterdag om 3 minuten voor het hele uur. De laatste bus vertrekt om 18.57 uur. In de avonduren kunt u vanaf NS station Bilthoven (tel. 030-2622777) een treintaxi nemen naar de Lage Vuursche.


Bel of mail ons:

T:035 - 666 83 51
E: info@vuursche.nl

Vind ons op Facebook:

facebook