© Powered by SiteSpirit

 

Buffet

Wij serveren onze buffetten uitsluitend vanaf 15 personen, zowel voor de lunch als voor het diner 


Buffet A à € 34,50 per persoon:

Romige paddenstoelensoep  
***
Gecombineerd warm en koud buffet:
Koud:
Gemarineerde zalm met dillesaus
Winterse salade met spruiten, linzen, aardappel, witlof, schorseneren en notencrumble
Gedroogde ham, aardappelsalade met truffel, groene kruiden Carpaccio met pesto, kappertjes, Parmezaan, spekjes en pijnboompitjes
Zoetzure salade van verschillende groenten en eendenborst gelakt met Hoi Sin
Variatie van verschillende ambachtelijke broodsoorten en boter
Warm: 
Vuursche Wildstoof met aardappelpuree en stoofperen Snoekbaarsfilet met Beurre Blancsaus
Vegetarische Lasagna  
***
Huisgemaakte Cassata


Buffet B à € 39,50 per persoon:

  Gemarineerde zalm met bietensalade, Ruccola en Vadouvan mayonaise
***
Warm Buffet:
Beenham uit de oven, met mosterdsaus
Tongrolletjes gevuld met zalm en klassieke Beurre Blanc
Confit de Canard met zuurkool en gepofte tomaat
Varkenshaas medaillons met paddenstoelensaus
Diversiteit van seizoens groenten op schaal gepresenteerd  
***  
Tarte Tatin met stroopwafelijs  


Buffet C à € 45,00

Fingerfood voor bij het aperitief:
Crostini met tomaat en mozzarella
Garnalen bitterbal
Gedroogde ham
Yakatorispiesje  
***
Gecombineerd warm en koud buffet:  
Koud:
Tartaar van zalm met wasabi-crème
Klassieke wildpaté met zoete uiencompote
Rijkelijk gevulde salade met blauwe kaas, noten, peer en cranberry
Vitello Tonato, dungesneden kalfsmuis met mayonaise met tonijn
Hertenpastrami met Dragonmayonaise en cornichons
"Carpaccio" van rode biet met crumble van hazelnoten,
Amsterdams zuur en kruidendressing
Variatie van verschillende ambachtelijke broodsoorten en boter  
Warm:
Entrecôte in zijn geheel gebraden met Stroganoffsaus
Zacht gegaard Buikspek in Oosterse marinade met een salade van zoete aardappel, gember en zoetzure komkommer
Hertenbiefstuk met paddenstoelensaus
Viscocotte met oude kaas
Gamba's in knoflook Rozemarijnaardappeltjes en gekarameliseerde witlof    
Dessert Buffet:  
Apfelstrudel met vanille saus
Brownie's met mousse van stoofperen
IJstaart met Boerenjongens
Bitterkoekjes bavarois    


Stal rechauds 1 med.jpg

Bel of mail ons:

T:035 - 666 83 51
E: info@vuursche.nl

Vind ons op Facebook:

facebook